Onze troeven 


Elke week opnieuw een verrassende lunch


Goed om te weten: iedere week wordt er in het restaurant een nieuwe lunch gebracht die bedacht is door ons getalenteerd keukenteam. 

 

Het hele jaar door sfeer, zomer en winter!


's Winters kan je je bij de open haard verwarmen bij het genot van een goede fles wijn, 's zomers verwelkomen we je graag op ons zonnig terras. Je zal ongetwijfeld ten volle genieten van onze eerlijke keuken en de vlotte bediening. Tot binnenkort!

Voor iedereen, zelf voor groepen tot 75 personen

Een zakelijke lunch, een romantische tête à tête, een etentje met het hele gezin of zelfs groepen tot 75 personen kunnen bij ons terecht!

Route

Brasserie Souffleur is gelegen in de Vlamingstraat recht tegenover de stadsschouwburg, op een paar tientallen meters van de Markt en de de leukste winkelstraten van Brugge. We zijn dus de ideale tussenstop tijdens het sightseeën of shoppen (of ideaal vertrekpunt of afsluiter, zoals je het wenst!).
Indien je met de wagen tot bij ons wil geraken, dan kan je Brugge best binnenrijden via de Kruispoort. Je volgt de Langestraat en de Hoogstraat en komt automatisch in de Vlamingstraat terecht.

Vlamingstraat 58
8000 Brugge

tel & fax 050-34.82.92
e-mail info@brasseriesouffleur.be